In jamilasfashion samenmama

Mijn favoriete Swarovski ItemsNa de geboorte van mijn dochter heb ik van mijn moeder en beste vriendin Irene een prachtige armband gekregen van het merk Swarovski. Ik heb na de geboorte en de crematie meerdere items van Swarovski ontvangen en aangeschaft. Voor mij zijn sieraden erg belangrijk en ze hebben ook allemaal een eigen betekenis. Ik ben er ook van overtuigd dat als je een sieraad ontvangt of aanschaft na een gebeurtenis of overwinning dat je dit de rest van je leven met trots draagt. Zo kijk je terug op een mooi moment of op een speciale band die je met iemand hebt/had. Dit is voor mij dus ook een stukje verwerking!
Vandaag laat ik jullie 3 van mijn favoriete items uit mijn collectie zien!

1. Dear Bangle, White, Rose Gold Plating (Article: 5194838)
Deze prachtige armband heb ik gekregen op 8 november tijdens mijn bevalling. Het symbool staat bij mij voor de band van mij en mijn dochter. Onze harten zullen voor altijd samen zijn en onze band is onbreekbaar. Dit was voor mij op die dag dus een flinke steun en een prachtig symbool.
Zoals je kan teruglezen op de website van Swarovski is dit een gestroomlijnd hartontwerp, een symbool van eeuwige liefde. De Dear Bangle schittert met verfijnde heldere kristallen pavé en vrouwelijk rosé verguld metaal. Je hebt deze armband ook in het zilver!
2. Exist Infinity Twist White Crystal Necklace
Deze prachtige ketting heb ik gekregen op mijn verjaardag. Het symbool staat bij mij voor de band van mij en mijn dochter. Zij is op 8 november geboren en daardoor is de 8 een speciaal getal voor mij geworden. Dit is natuurlijk een Infinity teken en geen cijfer, maar voor mij is dit dubbel gecombineerd en een eigen betekenis. Infinity staat voor eeuwigheid of oneindigheid. Dit is dus een mooi symbool om een band te beschrijven.
Een geweldig cadeau idee voor iemand van wie je houdt Je hebt deze mooie ketting ook in het zilver!

Ik draag mijn sieraden vaak in combinatie met een rosé goud horloge!


3. Rocking Angel (Article: 5287215)
Dit prachtige beeldje heb ik gekregen toen mijn dochter een jaar overleden was als cadeautje. Het engelen symbool sprak mij erg aan en ik vond het vlak voor de kerst ook nog eens een hele mooie combinatie. Dit unieke beeldje staat prachtig in het speciale hoekje die ik voor haar heb ingericht.
Door de speciaal ontworpen gebogen basis kan het van de ene naar de andere kant schommelen wanneer het op een plat oppervlak wordt geplaatst.


De kristalcreatie zorgt voor een warm en glinsterend effect zodra het in contact komt met het licht! Combineer de Rocking Angel met andere Rocking-kristal creaties om een feestelijke sfeer te creëren. Let op: het beeldje is erg breekbaar! 


Alle sieraden van Swarovski zijn vaak online te bestellen en verkrijgbaar bij meerdere juweliers en Swarovski winkels! Alle items worden super mooi, creatief, veilig en feestelijk ingepakt!
Website Swarovski: https://www.swarovski.com/Web_US/en/index
Heb je nog meer leuke items of ideeën? Laat dan gerust een reactie achter!

Related Articles

1 reacties:

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

  • ()
  • ()
Meer tonen