In samenmama

Mijn zwangerschap deel 6 - het einde van mijn zwangerschap en trofoblastziekte
Vrijdag 13 april 2018
Op donderdag 12 april mocht ik dan eindelijk voor de laatste keer naar het ziekenhuis voor de laatste controle. Onderweg achter op de fiets naar het Antoni van Leeuwenhoek bedacht ik me ineens dat dit dan de laatste keer was en ik er dan eindelijk echt vanaf was.
1 jaar, 6 maanden en 5 dagen heb ik gewacht op dit moment. Ik had nooit gedacht dat dit moment nog zou komen omdat het allemaal zo lang duurde en er geen einde aan kwam.
Eenmaal aangekomen mocht ik me voor de laatste keer melden en bloed laten afnemen.
Voor de laatste keer een naald in mijn arm, voor de laatste keer afwachten op alle uitslagen en voor de aller laatste keer verbonden zijn aan medische onzekerheid.
Het is voor mij wel een heel dubbel gevoel omdat ik er na al die tijd toch wel gewend aan ben geraakt. Door alle controles heb je toch altijd een stukje zekerheid en voel je je altijd wel veilig. Je ontvangt altijd een bevestiging van een arts waardoor je de angst van ''weer ziek worden'' minder voelt. Ondersteuning van een arts is het belangrijkste in dit proces.
De volgende dag kreeg ik gelukkig al bericht met een positieve bloeduitslag.


Na 1 jaar, 6 maanden en 5 dagen kan ik eindelijk goed nieuws met jullie delen.. De AVL-arts heeft mij vandaag officieel gezond verklaard!! Het hCG-gehalte in mijn bloed is nu officieel niet meer meetbaar! Ik ben dus klaar met bloedonderzoeken, klaar met naalden in mijn lichaam en eindelijk klaar met onzekerheid en angst!
In het begin had ik nooit verwacht dat ik dit ooit nog zou kunnen zeggen.. Maar ik ben weer gezond. Geen tumor, geen ziekte, geen chemotherapie meer... Maar GEZOND ZIJN!!
Ik besef het nog steeds niet en ik weet dat dit ook nog wel een tijdje zal duren. Ik weet dat dit een belangrijke les is geweest en dat ik altijd met trots op dit moment kan terugkijken!
Alle momenten van deze zware tijd staan voor altijd op mijn netvlies gebrand. Gelukkig vergeet ik ze vaak door alle liefde en steun die ik van jullie heb ontvangen.
Veel mensen volgen JamilaStory al vanaf het begin. Als je een nieuwe volger of bezoeker bent dan kun je rechts in je scherm beginnen bij mijn Zwangerschap deel 1 als je hier behoefte aan hebt. Je kunt op die manier mijn verhaal vanaf het begin lezen en ik hoop dat alle mogelijke vragen die je op dit moment hebt beantwoord zullen worden. Heb je meer vragen of opmerkingen? Stuur mij dan gerust een bericht of laat een reactie achter!
Ik ga nu vooral alles doen waar ik zin in heb en genieten van elke minuut die ik heb. Ik ben mijn leven nog meer gaan waarderen en ik heb veel meer inspiratie uit het leven gehaald.
Ik ga zoveel mogelijk leuke dingen doen en ik neem jullie graag mee tijdens mijn reis!
Related Articles

1 reacties:

  1. Nadat mijn vriend van een jaar het met me had uitgemaakt, kon ik nauwelijks praten zonder te huilen. Ik voelde me verblind en wist niet wat ik moest doen. Ik wist niet of ik hem terug kon krijgen en de angst was ondraaglijk. Ik zocht het internet af en na het lezen van talloze artikelen en websites over spreuken, kwam ik Heer Zakuza nummer + 1 (740) 573-9483 tegen. Ik wilde onze relatie terug en daarom wilde ik ervoor zorgen dat ik alle mogelijke begeleiding en middelen had om dat te doen. Heer Zakuza verzekerde me dat mijn vriend bij me terug zou komen. Dus ik volgde de instructies en plannen die Heer Zakuza voor me had opgesteld en binnen 48 uur waren we weer bij elkaar en we zijn zo verliefd! Ik weet dat het niet altijd zo snel gebeurt, maar Heer Zakuza zei dat hij spreuken effectief zijn en dat deed het ook! Ik ben zo dankbaar en ik kan zeggen dat als je het uitgemaakt hebt en die persoon terug wilt krijgen, Heer Zakuza de beste is! Ik zal nooit vergeten hoeveel hij me heeft geholpen! E-mail hem nu via: lordzakuza7@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

  • ()
  • ()
Meer tonen