In samenmama

JamilaStory x Inspired by Ivy

Hi allemaal!
Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de handmade jewelry shop ''Inspired by Ivy''.
Inspired by Ivy is een Etsy shop die is opgericht door Vegan blogger Joyce, het gezicht en het talent achter www.nevernotcooking.nl.
Ik heb van haar een prachtige armband ontvangen waar ik ontzettend blij mee ben. Voor mij zit er een bijzonder verhaal achter deze armband, maar het verhaal achter deze shop is ook erg inspirerend!

Inspired by Ivy 
Op 31 mei 2018 overleed Ivy, de dochter van Joyce tijdens de bevalling. Na een ziektebed van enkele weken wilde zij wat meer doen en besloot ze haar hobby sieraden maken weer op te pakken. Dit is voor Joyce de beste therapie en uiteraard is Ivy haar grootste inspiratie.
Na wat vragen op Instagram besloot ze de sieraden te gaan verkopen en opende haar shop.
''Wat is er mooier dan Ivy's herinnering levend houden door middel van sieraden? Ik kan me niets mooiers bedenken'' - Joyce.
Deze mooie woorden hebben mij intens geraakt en ik herken mijzelf hier enorm in.

Sieraden van natuurlijke materialen 
Joyce is een gepassioneerde veganist en schrijft met liefde over veganisme en een groene lifestyle. Ik ben zelf erg geïnteresseerd in deze onderwerpen en ik leer graag van anderen.
Wat ik erg mooi vind is dat de sieraden met de hand zijn gemaakt en de materialen vegan friendly zijn. Bij elke creatie in de shop zie je een bijzonder ontwerp terug met haar liefde en creativiteit, maar ook van haar kennis van de edelstenen die worden gebruikt.
In de shop vind je bestaande sieraden, maar je kunt natuurlijk ook een aanvraag doen voor een custom-item en iets speciaal voor jou laten maken.
JamilaStory x Inspired by Ivy
Ik heb een prachtige armband ontvangen van Inspired by Ivy. Ik heb in 2016 ook mijn dochter verloren en ben een groot voorstander van kindjes blijven herdenken.
Mijn dochter en mijn verdriet hebben mij geïnspireerd om te gaan schrijven en mijn passie uit te gaan breiden. Ik herken mijzelf dus zeker in het motto van Joyce.
Als je mijn armband goed bekijkt dan zie je dat mijn dochter en mijn toekomstige kind(eren) hierin verwerkt zijn. Ik ben erg blij en trots op deze bedeltjes.
Topaas en citrine zijn de edelstenen die bij haar geboortemaand november horen. Aangezien Joyce hier veel verstand van heeft kon zij deze mooie edelstenen voor mij uitkiezen en combineren. Uiteindelijk zijn het Topaas en Amazoniet geworden!Een herinnering voor altijd
Iedereen heeft een andere manier van verwerken en het herdenken van hun kindje. Ik vind een sieraad zelf een heel mooi gebaar en zo heb je toch het gevoel dat je iets van je kindje bij je draagt. Heb jij een ander mooi idee of initiatief? Laat dan vooral een reactie achter, want ik ben erg benieuwd en sta open voor al jullie ideeën en ervaringen!
Wil jij ook een mooie armband of een ander sierraad van Inspired by Ivy? Dan kun je een kijkje nemen in de webshop van Joyce!
https://www.etsy.com/nl/shop/InspiredbyIvyNL

Wil jij de verhalen van- en over Ivy lezen?
http://nevernotcooking.nl/stilgeboorte/
http://nevernotcooking.nl/stil-geboren-still-loved/

Je kunt Inspired by Ivy & Never Not Cooking ook volgen op Instagram!
https://www.instagram.com/inspiredbyivynl/
https://www.instagram.com/nevernotcooking.nl/


Lieve Joyce,
Bedankt voor deze geweldige samenwerking en voor het delen van je mooie maar aangrijpende verhaal. Ik weet zeker dat jouw passie en creativiteit gaan uitgroeien tot iets moois! Je bent in mijn ogen een prachtig persoon en ik bewonder je passie en doorzettingsvermogen!Related Articles

0 reacties:

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

  • ()
  • ()
Meer tonen