In samenmama

JamilaStory's eerste jaar!


Zondag 20 mei 2018
Op 20 mei 2017 ben ik begonnen met het delen van mijn verhaal via mijn blog JamilaStory.
Ik begon met maar één doel: mijn verhaal delen en daarmee andere vrouwen een hart onder de riem steken. Ik ontdekte kort na mijn eigen verhaal dat veel vrouwen niet over dit onderwerp durven te praten. Ik wilde dit verbreken en er iets groots van maken.
Ik had nooit verwacht dat ik zoveel positieve en mooie reacties zou ontvangen. Ik heb niet alleen andere vrouwen geïnspireerd maar ik ben hier zelf ook een sterkere vrouw door geworden. Door alle steun, liefde en positieve reacties ben ik sterker in mijn schoenen gaan staan en heb ik ook nog eens super veel van jullie geleerd.
Ik heb gesprekken gevoerd met honderden vrouwen met allemaal verschillende verhalen.
Het is verschrikkelijk om te moeten horen wat voor heftige dingen deze vrouwen hebben meegemaakt, maar tegelijkertijd vind je ook zoveel steun steun bij elkaar.
Je zou denken dat een gesprek voeren met iemand die je niet kent onpersoonlijk en vreemd is, maar het is juist super fijn. Iemand die je niet kent heeft nog geen mening klaar en staat volledig open om een persoonlijk gesprek met je aan te gaan.
Ik wil iedereen die mij heeft gesteund enorm bedanken!! Ik zal nooit genoeg woorden hebben om mijn dankbaarheid te tonen. Dankzij jullie heb ik bereikt waar ik nu sta en ben ik de sterke vrouw geworden die ik vandaag de dag ben.
Ik hoop dat JamilaStory uitgroeit tot een groot succes en ik in de toekomst nog meer vrouwen kan helpen, en zij mij natuurlijk...
Ik hoop ook dat alle vrouwen in mijn omgeving een team zullen vormen en elkaar naar de top zullen helpen. Zo zullen we allemaal onze doelen behalen!
Moederschap is op welke manier dan ook het mooiste wat er is en het mooiste wat je kan overkomen. Deel het met elkaar & waardeer het elke dag!

Momenteel ben ik bezig met verschillende samenwerkingen. Wil jij met mij samenwerken of heb jij een goed idee voor JamilaStory? Laat mij dit dan weten! Wil je dat ik je verhaal deel? Laat mij dit dan ook weten. Al jullie ideeën zijn welkom!Related Articles

0 reacties:

Een reactie posten

Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive

  • ()
  • ()
Meer tonen